Головна » 2015 » Листопад » 13 » Нас вітав Всеукраїнський дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»
09:50
Нас вітав Всеукраїнський дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

Вже шіснадцятий раз приймає своїх учасників Львівський фестиваль "Сурми звитяги", який має на меті  вивчати і широко пропагувати серед дітей та юнацтва твори патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, а саме:  пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Армії Української Народної Республіки і Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах і Революції Гідності.  І вже вдруге його учасниками стали учні нашого району. В цьому році  на відбірковому турі Чемеровецький край представляли:  вихованка районного Будинку школярів Юлія Ваврашко, хореографічний колектив  "Калейдосакоп" та учні Гуківської ЗОШ І -ІІІ ступенів. 

             

Наші вихованці мали змогу не тільки гідно представити подільський  край, показати свій патріотичний дух а  й поспілкуватися з дітьми з різних куточків України переглянути чудові виступи в різних номінаціях які були наповнені любов'ю до України, великою  повагою і вдячність всім захисникам рідної землі у минулому і в сьогоденні.

              

Ця поїздка для багатьох з нас стала зустріччю з українським мистецтвом,  з прекрасним  містом. Адже ми мали можливість поблукати    старовинними вуличками Львова, відвідати визначні місця духовної столиці України та відчути  неповторний дух  міста.
 Повертаючись додому усі ми мали надію що сюди повернемося ще не раз і станемо учасниками гала-концерту який відбудеться у грудні в  Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.
Переглядів: 793 | Додав: chembsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: