Головна » 2014 » Червень » 4 » ! червня - день дитинства
11:55
! червня - день дитинства


1 червня за ініціативи Чемеровецької районної державної адміністрації та за активної участі віддіпу освіти, молоді та спорту РДА  районного Будинку школярів та при підтримці народного депутата України Олександра Гереги і приватних підприємців району, проведено всерайонне свято, приурочене Міжнародному дню захисту дітей.   
Захід відбувся у актовому залі районного будинку культури, де зібралося чимало вихованців дитячих садочків та шкіл, які з'їхались до райцентру з населених пунктів краю. На дійстві також були присутні представники керівництва органу виконавчої влади і місцевого самоврядування району, трудових колективів, що функціонують у селищі та громадськість. У програмі свята: тематична концертна програма, ігри, вікторини, конкурси тощо. Перед учасниками зібрання із вітальним словом виступив голова райдержадміністрації Олександр Стахурський. У своїй промові він зазначив: «…У малечі повинно бути щасливе дитинство і за це маємо відповідати ми - дорослі. Тому турбота про підростаюче покоління, а також всебічний захист прав і інтересів молодої зміни є однією з найголовніших обов'язків органів виконавчої влади і місцевого самоврядування краю, області і держави»,- підкреслив очільник району. Олександр Станіславович наголосив і на винятковому значенні державної політики, що спрямована на виховання високоосвічених членів суспільства та охорону їхніх прав і свобод.
Свої привітання та найкращі побажання всіх земних гараздів малечі передали перший заступник голови РДА Олег Батюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Павлишина, міський голова м.Городок Володимир Поворозник та народний депутат України Олександр Герега, який особисто завітав на Чемеровеччину.
  З рук керівництва району та мецената почесні грамоти і цінні подарунки отримали учні ЗОШ нашого Будинку школярів, які мають особливі досягнення у навчанні, випускники та медалісти.  
Справжньою родзинкою свята став виступ всесвітньовідомого хореографа із Венесуели Амадора Лопеса, у приїзді якого посприяв Олександр Володимирович. Маестро протягом години проводив для дітей району майстер - клас із різних видів танців та виконував свої найкращі номери.

                        


 

Переглядів: 486 | Додав: chembsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: