Головна » 2013 » Травень » 29 » Пісенні Медобори 2013
17:05
Пісенні Медобори 2013

Зустріч з мистецтвом  завжди залишає у наших серцях море вражень, незабутні почуття та шквал емоцій.

Саме  такі  хвилини  подарував вихованцям нашого Будинку школярів ювілейний – Х Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості  «Пісенні Медобори-2013», заключний тур та гала-концерт якого відбувся 26 травня в м.Гусятин Тернопільської області та який об’єднав учасників з  десяти  областей України та республіки Польща.

На фестивалі наш позашкільний заклад представляли  хореографічний колектив «Калейдоскоп» (керівник Валентина Мушко), тріо «Мальви» та вихованка вокальної студії, учениця Чорнянської ЗОШ Ваврашко Юлія (керівник Людмила Кисельова).

Участь у фестивалі стала справжнім іспитом для наших учнів, адже їх оцінювало не тільки високопрофесійне журі, а й учасники-суперники та широкий глядацький загал.

Особливо радісними і приємними для наших дітей стали підсумки фестивалю-конкурсу «Пісенні Медобори». Адже вихованці хореографічної студії «Калейдоскоп» та тріо «Мальви» у складі Повар Тетяни, Вінярської Ольги та Принади Світлани отримали дипломи І ступеня та цінні подарунки, а Юлія Ваврашко стала другою серед солістів-вокалістів.

Журі фестивалю на чолі з Героєм України, народним артистом України, академіком Дмитром Гнатюком високо оцінило виконавську майстерність, професійне виконання, артистизм наших вихованців та глибокий зміст та композиційну будову представлених номерів.

А керівників вокальної  та хореографічної студій Людмилу Кисельову та Валентину Мушко за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в  галузі культури і мистецтва журі нагородило почесними дипломами.


Переглядів: 850 | Додав: chembsh | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: