Головна » 2013 » Листопад » 20 » Творча зустріч
18:46
Творча зустріч

20 листопада  відбулася творча зустріч вихованців Чемеровецького районного Будинку школярів, учнів Пятничанської та Гуківської ЗОШ  з неординарною творчою харизматичною особистістю, керівником народного аматорського  колективу  «Бабине літо» Фаліон Наталією Іванівною, яка не тільки розповіла присутнім про  свій життєвий  та творчий шлях, а  про  становлення свого творчого колективу, який в цьому році відзначив 20-ти ліття та здобув перемогу у Всеукраїнському шоу «Україна має талант».

    Також, Наталія Івавівна відзначила що перемога   полягає  не тільки в унікальності її  колективу, самобутньому авторському репертуарі, а насамперед  в тому, що колектив  об'єднав надзвичайно талановитих, фанатично відданих  українській пісні людей.

     А ще відбулася цікава екскурсія в музей  ансамблю «Бабире літо» де учні побачили велику кількість нагород та цікавих подарунків творчому колективу.

     Насамкінець, Наталія Іванівна наснажила учасників несподіваними приємними враженнями та подарувала учням не тільки заряд позитивних емоцій, а й солодкі подарунки, календарі та  блокноти.

       А вихованці нашого Будинку школярів піснею, квітами та подарунками  привітали Наталію Іванівну з особистим ювілеєм  і побажали їй добра, щастя і здоров'я, нових прекрасних  успіхів та  творчих злетів і щоб  доля завжди супроводжувала і оберігала на всіх  життєвих і творчих шляхах.

Переглядів: 420 | Додав: chembsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: